REA REA REA!

Jag tror inte att någon har missat den efterlängtade rean hos Nelly! Personligen har jag klickat hem 10 plagg som jag väntar väldigt spänt på. Även om alla älskar stora reor, speciellt de med upp till 80% rabatt så gäller det att veta vad och hur man ska tänka under en REA. Nedan följer några enkla tips på hur du ska handla för att få kvalitet för pengarna.

Först och främst är det viktigt att du tänker ut redan från början vad exakt det är du är ute efter eftersom att varje minut räknas, speciellt hos Nelly då det har hänt flera gånger att jag har placerat in en produkt i varukorgen och efter några minuter hinner någon annan köpa den före eftersom att jag har suttit och funderat på om jag verkligen vill köpa plagget. Just därför är det viktigt att komma in i REA djungeln mentalt förberedd.

Försök att hitta en rabattkod innan du börjar shoppa. Jag brukar hitta mina Nelly rabattkoder via denna sida och oftast kan jag kombinera en kod med det rabatterade priset (UNDERBART)!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>