Hemmagjord ansiktsmask av choklad

Detta är en av mina favoriter som det bara skriker vardagslyx över. Kakaons antioxidanter bromsar upp hudens åldrande och huden känns som ny efter en behandling med denna efterrättsliknande ansiktsmask.

Recept chokladmask

  • 1/2 dl vispgrädde (ovispad)
  • 2 msk kakao
  • 1 msk havregryn (malda)
  • 1 msk flytande honung

Börja med att blanda alla ingredienser i en bunke och vispa tills grädden tjocknar. Applicera masken över hela ansiktet med hjälp av en ‘slickepott eller liknande föremål. Att ha en handduk över kläderna är att rekommendera. Låt verka i ungefär 20 minuter, skölj av och smörj in med din favoritkräm. Hunden kommer att kännas oerhört skön och len efter denna behandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>