Sommarpackning

Vi alla älskar att resa utomlands under sommaren (och även alla andra årstider) :). Ibland kan det vara svår att packa med sig rätt saker till kommande resan. Först och främst bör du lägga ut allt på golvet för att få en bättre syn på allt som du bör tänkas ta med dig. Plocka upp varje objekt i taget och granska den. Fråga dig själv, ”Kommer jag verkligen använda denna snorkel och dessa fenor tillräckligt för att orka att bära runt på dem hela sommaren?” Inte ”Kommer jag att använda dem?”osv. På så vis skär du ner på kanske 20% av det du tänkte ta med dig från första början och du får en enklare packning. Tänk i termer av vad du kan vara utan – inte vad som kommer att vara praktiskt på din resa. När du är osäker, lämna det. Vissa personer packar med sig hela sitt sommar förråd och använder knappast hälften. Produkter så som tvål, schampoo, rakhyvlar m.m kan du köpa på plats, du sparar då mer plats i resväskan och även vikt i väskan. Oavsett om det är tullfria varor eller semester souvenirs, är det omöjligt att undgå att du kommer att ha fler saker i väskan på hemresan så se till att du har plats i väskan. Innan du lämnar ditt hem är det viktigt att du kollar upp så att du har pengar, en giltigt pass. Håll koll på dessa saker och du kommer att kunna komma ihåg det allra viktigaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>