Sommarskor

Snart är det sommar och ni vet väl vad som sägs, en tjej kan inte få tillräckligt med skor, speciellt inte under sommaren. Hade lite dötid över igår kväll och satt och gick igenom alla mina sommarskor, räknade totalt fram 45 par skor *haha*. Älskar verkligen alla sorters skor så som ballerinas, sandaler, pumps, kilklackar m.m. Med rätt skor kan man verkligen få till den perfekta outfiten. Har ett par skor som är 16 cm höga som jag bara älskar MEN går jag runt i dem i över en timme så får jag så förbannat ont i fötterna, Men som man brukar säga, vill man vara fin så får man lida pin =) Såg precis att Nelly har 60% rabatt på hela deras NLY blush sortiment. Perfekt för dig som vill matcha några snygga plagg till dina nyinköpta skor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>