Het sommar-REA hos Nelly

Min semester börjar äntligen närma sig och om prick 10 dagar åker jag till Grekland =) Klickade precis hem en massa godbitar ur Nellys generösa REA.
Jag älskar att variera bland olika bikinis (då det typ är det enda jag har på mig under semestern) så jag passade på att klicka hem 4 st bikinis, tre klänningar och 2 par sandaler. Inte nog med det så kombinerade jag en Nelly rabattkod med mitt köp vilket ledde till att jag sparade runt 600 kr på hela min beställning. En grej som jag tänkte tipsa er om är att alltid tvätta era badkläder med iskallt vatten om ni är utomlands och badar i pool. Personligen så föredrar jag havet alla dagar i veckan, men om man mot all förmodan vill bara i poolen så kan Klorinet bleka badkläderna efter några dagar därför är det viktigt att de alltid sköljs av. Dessa nedanstående produkter klickade jag hem! Nu kan min semester äntligen börja!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>